Smart bidet hot melegvizes bidé adapter

Termék kategória: Mechanikus bidé

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 31.990 Ft

Termék ár: 49.900 Ft

A Smart bidet hot bidé adapter azok számára készült, akik meglévő, esetleg speciális színű, formájú wc ülőkéjüket / wc csészéjüket szeretnék gazdaságosan egy rendkívül sok funkcióval rendelkező bidévé átalakítani.


Az Smart bidet hot bidé adapter megnövelt funkcióinak köszönhetően maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek.

A bidé szett hatása az Ön egészségére

 • Frissesség, életerő a nap 24 órájában — 70%-a felnőtt lakosságunknak érintett az aranyér betegség bántalmaitól !
 • Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít a Smart bidet Hot mobil bidé szett, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.
 • Idősebb korban,ízületi fájdalmak,mozgáskorlátozottak esetében, nem könnyű az intim higiénia fenntartása. A Smart bidet Hot mobil bidé szett állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek, mivel használata nem igényel megterhelő mozdulatokat.
 • Az orvosok is különösen ajánlják a bidé mindennapos használatát, mert segít a fertőzések, betegségek megelőzésében és megszüntet nagyon sok kellemetlenséget.

Bidé funkciók

 • Üleptisztító
 • Hideg-meleg vizes rendszer, állítható vízhőmérséklettel.
 • Fúvóka tisztítás funkció, ezáltal is ügyelve az Ön egészségére.
 • színe: fehér

Beépítés

 • Bármilyen típusú WC kagylóra ráilleszthető. ( Figyelem  a készülék amikor bekerül a WC ülőke és a WC csésze közé akkor megemeli a WC ülőke hátulját, következésképpen a WC ülőke hátsó két ülőke ütköző bakok a levegőbe kerülnek, ezt egyénileg a vásárló felelőssége kiszintezni !  Fentiekből adódó esetleges WC ülőke rongálódás esetén Cégünk NEM vállal felelősséget. Kérjük fentiek tudomásulvételével rendeljék meg a készüléket !
 • Elektromos áramot nem igényel, azonban a bekötéshez hideg és meleg víz egyaránt szükséges
 • maximális víznyomás 4 bar !
 • A vízbekötésekhez javasolt a vízszűrő beépítése, mivel mechanikai szennyeződés (homok, hordalék és egyéb mechanikai szennyeződések) rongálhatják vagy akár tönkretehetik a készülék belső egységeit. Ilyen esetben a jótállás NEM terjed ki fentiekből adódó ingyenes alkatrészellátásra / javításra!

 

 • FONTOS! Amennyiben a készülékhez a melegvíz (gázkazán, cirkó vagy ezekhez hasonló, amelyben nincs saját VÍZTARTÁLY) készülékről/rendszerről érkezik, abban az esetben a vásárlás előtt konzultáljon cégünkkel, hogy az Ön készülékét biztosan beindítja (begyújtja-e?) a bidés wc ülőke.
 • Ha a kazán műszaki adatainál a: HASZNÁLATI MELEGVÍZ = H M V (rövidítés) amennyiben a minimális HMV mennyiségnél 1,6 liter/perc, vagy annál kevesebb van megadva, abban az esetben biztosan működni fog a két készülék együtt.
 • Amennyiben 1,6-2,5 liter/perc tartomány van megadva, abban az esetben sincs teljességgel kizárva, hogy a két készülék működni fog együtt, azonban ez esetben ezt élőben kell letesztelni. 2,5 fölötti tartományban biztosan nem  fog a két készülék együttműködni (nem fogja a bidé használata begyújtani a gázt).
 • Amennyiben bármely más rendszeren keresztül érkezik a melegvíz a készülékhez Pl.: (bojler, központi melegvíz, cirkulációs vezeték, olyan cirkó amelyben van saját pici viztartály stb…) abban az esetben biztosan tökéletesen müködik a rendszerrel a bidés wc ülőke.
 • A fentiek CSAK a Color-bid illetve Design-bid valamint hideg meleg vizes bidé adapterekre vonatkoznak!
 • FONTOS! A Smart Hot típusú bidé adapter rendelkezik un. hideg-meleg keverő szeleppel, azonban amennyiben a hideg és a meleg víz közötti hálózati víznyomások (az Ön háztartásában) nagyobb mértékben eltérnek, tehát a hideg vagy a meleg víz víznyomásai jelentős különbséget mutatnak, akkor a beüzemeléskor un. össze kell hangolni a hideg és a meleg víz közel azonos nyomásértékeit, hogy a Smart Hot keverő szelepe megfelelően elláthassa feladatát.  Megjegyzés:  egy másik Mechanikus bidé típus: Design-bid  fentiekre azaz az eltérő hideg meleg víznyomásra nem érzékeny.

Fentieken túlmenően a mechanikus típusú bidék esetén számolni kell azzal, hogy a csap megnyitása után NEM azonnal folyik a meleg víz a bidéből, hanem gépészeti rendszertől függően meg kell várni amíg a meleg víz a csőhálózatban odaér a bidé kifolyóhoz ! Tehát aki a hűvösebb vízre érzékeny és nem szeretné megvárni míg a meleg víz odaér, annak javasolt inkább  elektromos típusú bidés wc ülőkét választania, melyeket  IDE kattintva megtekintheti.

Szórólap.

Szórólap

Beépítési videó

Beépítési és használati útmutató