Design-bid bidé funkciós wc ülőke - EASY-BID 1100 -

Termék kategória: Mechanikus bidé

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 79.990 Ft

Termék ár: 89.900 Ft

A Design-bid bidé funkciós wc ülőke ( EASY-BID 1100 ) maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek, úgy formatervezésben  beleértve az új dizájnt követő elegáns fehér és ezüst színkombinációt) mint megnövelt funkcióit illetően.


Bidé funkciók

 • Két fúvóka: a Design-Bid bidé két külön fúvókával rendelkezik. Külön fúvóka végzi tehát a normál illetve női tisztálkodás funkciókat
 • Hideg-meleg vizes, állítható vízhőmérséklet (elektromos áramot nem igényel, azonban a bekötéshez hideg és meleg víz egyaránt szükséges)
 • Tető és ülőke “lassítás”:  A hidraulika megakadályozza, hogy a tető és az ülőke túl gyorsan leessenek, és így megrongálják a bidét.
 • Antibakteriális alapanyagból készült, ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

Bidé beszerelése

 • Modern zsanér technológiának köszönhetően rendkívül egyszerű a fel- illetve le szerelése
 • Maximális hálózati víznyomás 5 bar, ettől magasabb víznyomás esetén a biztonságos üzemeltetés érdekében nyomáscsökkentő beépítése szükséges
 • A vízbekötésekhez javasolt a vízszűrő beépítése, mivel mechanikai szennyeződés (homok, hordalék és egyéb mechanikai szennyeződések) rongálhatják vagy akár tönkretehetik a készülék belső egységeit. Ilyen esetben a jótállás NEM terjed ki fentiekből adódó ingyenes alkatrészellátásra / javításra!
 • Bármilyen típusú wc csészére felszerelhető, azonban méreteit célszerű egyeztetni. ( rejtett csavaros / zsákfuratos rögzítésű wc csészéhez NEM lehet rögzíteni ! ilyen típusú WC cszésze esetén az Elektromos bidé kínálatból válasszanak, mert azokat lehet rejtett csavaros rögzítéshez is rögzíteni )
 • A bidé funkciós wc ülőke zsanérkialakítása lehetővé teszi ugyan az előre hátra irányban történő mozgatást a csészén, de kérjük, hasonlítsa össze az Ön meglévő vagy vásárlásra kerülő wc csészéje méreteit a képen látható termék méreteivel az optimális illeszkedés és esztétika elérése érdekében (nem megfelelő illeszkedés a készülék károsodásához vezethet,melyre a jótállás nem terjed ki !)

 

oldalsó kezelő:

 

 

Beépítési segédlet / vízkiállások:

 

Méretek

(milliméterben értendő)

 

Melegvízkészítés

Az új típusú készülékek, mint a Design-bid és Color-bid is már lényegesen korszerűbbek, hatékonyabban tísztítanak az új “2 fúvókás” rendszerrel (mint régi társai: Easy-bid ) ebből adódóan szintén lényegesen víztakarékosabbak is, viszont ez a víztakarékosság esetlegesen bonyodalmat okozhat régebbi: cirkó, gázkazán esetén ezért kérjük olvassák el az alábbi tudnivalókat:

 • FONTOS! Amennyiben a készülékhez a melegvíz (gázkazán, cirkó vagy ezekhez hasonló, amelyben nincs saját VÍZTARTÁLY) készülékről/rendszerről érkezik, abban az esetben a vásárlás előtt konzultáljon cégünkkel, hogy az Ön készülékét biztosan beindítja (begyújtja-e?) a bidés wc ülőke.
 • Ha a kazán műszaki adatainál a: HASZNÁLATI MELEGVÍZ = H M V (rövidítés) amennyiben a minimális HMV mennyiségnél 1,6 liter/perc, vagy annál kevesebb van megadva, abban az esetben biztosan működni fog a két készülék együtt.
 • Amennyiben 1,6-2,5 liter/perc tartomány van megadva, abban az esetben sincs teljességgel kizárva, hogy a két készülék működni fog együtt, azonban ez esetben ezt élőben kell letesztelni. 2,5 fölötti tartományban biztosan nem  fog a két készülék együttműködni (nem fogja a bidé használata begyújtani a gázt).
 • Amennyiben bármely más rendszeren keresztül érkezik a melegvíz a készülékhez Pl.: (bojler, központi melegvíz, cirkulációs vezeték, olyan cirkó amelyben van saját pici viztartály stb…) abban az esetben biztosan tökéletesen müködik a rendszerrel a bidés wc ülőke.
 • A fentiek CSAK a Color-bid illetve Design-bid típusú bidés wc ülőkékre vonatkoznak!

Fentieken túlmenően a mechanikus típusú bidék esetén számolni kell azzal, hogy a csap megnyitása után NEM azonnal folyik a meleg víz a bidéből, hanem gépészeti rendszertől függően meg kell várni amíg a meleg víz a csőhálózatban odaér a bidé kifolyóhoz ! Tehát aki a hűvösebb vízre érzékeny és nem szeretné megvárni míg a meleg víz odaér, annak javasolt inkább  elektromos típusú bidés wc ülőkét választania, melyeket  IDE kattintva megtekintheti.

FONTOS !  -  Beèpítèsi megjegyzès -

A kezelönèl törtènö hideg / meleg vizes hollandi / csavaros csatlakozàsokat  TILOS ! eröltetni / erösen meghùzi ( cèlszerszàm nèlkül ) kèzi erönèl nem is igazàn kell jobban meghúzni. 
Fentiek be nem tartàsàból eredö hiba NEM tartozik jótàllàsi körbe !!!

Figyelem  a készülék nem teljesen sík WC csészén amikor felszerelésre kerül akkor megemelheti a WC ülőke részét következésképpen a WC ülőke első vagy hátsó két ülőke ütköző bakok a levegőbe kerülnek, ezt egyénileg a vásárló felelőssége kiszintezni !  Fentiekből adódó esetleges WC ülőke rongálódás esetén Cégünk NEM vállal felelősséget. Kérjük fentiek tudomásulvételével rendeljék meg a készüléket !

Beépítési útmutató