VOVO TCB 090 SA - BLACK toilet komplett wc berendezés öblítővel és elektromos bidével ellátva

Termék kategória: VOVO - Okos WC - Smart toilet - komplett megoldás

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 849.990 Ft

Termék ár: 899.990 Ft

Bidé és WC egyetlen helytakarékos és minden igényt kielégítő megoldásban.

A VOVO TCB 090 SA toilet Luxus komplett wc berendezés, wc csészével a hozzá tartozó öblítőrendszerrel és elektromos bidével ellátva, távirányítós automata luxus bidé a maximális komfort eléréséhez. Új generáció az intim tisztálkodásban, maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek.

 

VOVO Gyár bemutatkozó VIDEÓ ( klikk ide )

Bidé és WC egyetlen helytakarékos és minden igényt kielégítő megoldásban.

A VOVO TCB 090 SA toilet Luxus komplett wc berendezés, wc csészével a hozzá tartozó öblítőrendszerrel és elektromos bidével ellátva, távirányítós automata luxus bidé a maximális komfort eléréséhez. Új generáció az intim tisztálkodásban, maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek.

 

VOVO Gyár bemutatkozó VIDEÓ ( klikk ide )

 

 

 


VOVO TCB 090 SA - funkció bemutató VIDEÓ (klikk ide )

.

BLACK series  - FEKETE változat

 

WC funkciók:

 

 • Automata öblítő rendszer
 • Modern design formatervezés valamint a csészébe integrált öblítő rendszer
 • Új modern Dizájn (VOVO gyár IF Design díjat nyert 2009-ben)
 • Extra kényelmes üléspozíció és méret

Bidé funkciók

 • Távirányítóról vezérelhető (motoros) wc ülőke és fedél működtetés (nyitás/zárás), természetesen bármely használathoz: csak fedél nyitás, fedél és ülőke nyitás / zárás, ezáltal biztosítva a használónak a maximális kényelmet, mivel nem kell sem lehajolni sem kézzel fel és le hajtani az ülőkét és a fedelet.
 • Elegáns, intelligens multi funkciós távirányító: a készülékhez tartozó távirányító egység a leg szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja az összes funkció működtethető a távirányítóról.
 • A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően minden funkció kényelmesen kezelhető a VOVO STYLEMENT alkalmazáson keresztül is ( iOS és Android telefonra / tabletre is letölthető ) az ilyen jellegű használat nagy előnye, hogy az adott felhasználó a saját telefonján az általa preferált beállításokat egy mozdulattal elő hívhatja és használhatja, tehát az egyéni preferenciák mint például vízhőfok, fúvóka pozíció, vízsugár erősség  stb. az adott egyénhez azonnal igazodik. ( Ez ahhoz hasonlatos mint egy modernebb autó esetén megközelítjük a telefonunkkal és a beállítások mint például ülés pozíció, kormány állás, tükrök stb. az adott egyén hez igazodik u.n. memóriában van.
 • Komplex  légszűrő berendezés (a hagyományos szűrőknél 3x hatékonyabb). A beépített komplex  dezodoráló/légfrissítő/szagelszívó technológiának köszönhetően  gondoskodik a kellemetlen szagok és a velük járó baktériumok eltávolításáról is.
 • Energiatakarékos üzemmód: készülék alkalmazkodik használója szokásaihoz és használatával beállítható a leg optimálisabb energia felhasználás

További tisztító és kényelmi funkciók:

 • Normál ülep tisztító funkció
 • Női intim tisztálkodás speciális funkció
 • Beöntés funkció!
 • Mozgó fúvóka tisztítás funkció (oszcilláló)
 • Kényeztető meleg vizes masszázs funkció (ritmikus masszázs)
 • Az erős mozgó vízsugár masszíroz, amely serkenti a vérkeringést és megkönnyíti a széklet ürítését (pulzáló)
 • Fúvóka pozíció állítási lehetőség Lehetővé teszi a fúvóka előre-hátra mozgatását öblítés közben, így biztosítva a hatékonyabb tisztítást valamint a szórófej helyzetét a felhasználó a saját igényéhez igazíthatja.
 • Vízsugár erősségének szabályozása
 • Öntisztító fúvóka: “Minden használat előtt és után az öntisztító funkció megtisztítja és fertőtleníti a fúvókát a komplex vízszűrő és ozonizátor által előállított higiénikus tiszta vízzel.”
 • Távirányítóról vezérelhető motoros wc ülőke és fedél működtetés (nyitás/zárás), természetesen bármely használathoz: csak fedél nyitás, fedél és ülőke nyitás / zárás, ezáltal biztosítva a használónak a maximális kényelmet.
 • Vízhőfok állítási lehetőség
 • Saját víztartály (1,5 liter): A terméknek saját víztartálya van. A vizet melegíti, tehát csak a hidegvíz – hálózatra való csatlakoztatása illetve elektromos hálózat kiépítése szükséges, melegvíz kiépítés nem. ( tisztítás ídőtartama kb. 50 másodperc - tartályos vízmelegítés miatt a tisztítás kezdete és a vége között a vízhőmérséklet lehül, tehát kb. a 30 - 50 másodperc közötti időtartamnál, a tisztítás természetesen a STOP gomb-al bármikor megállítható, tehát nem szükséges a teljes 50 másodpercet megvárni ! )
 • Meleg levegős szárítás: A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32°C-50°C között állítható).
 • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38°C-42.5°C) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.
 • UV sterilizálás - a beépített UV fény sterilizálja a WC csészét és megóvja a baktériumoktól valamint lehetővé teszi az éjszakai használatot anélkül, hogy a használó megzavarná a többi családtag éjszakai pihenését a fürdőszoba és egyéb helyiségek nagyobb fényerejű felesleges kivilágításával

 

 

VOVO ülőke hő-kamerás felvétel

 • Ergonomikus ülőke Az emberi testhez igazodó ülőke a megfelelő komfortot nyújt még hosszabb használat esetén is.
 • Antibakteriális alapanyag. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

A főbb funkciók, mint: ki/be kapcsolás, energia takarékos üzemmód, fúvóka tisztítás, normál ülep tisztító funkció, hölgy intim tisztító funkció és szárítás funkció a távirányítóban lévő elemek lemerülése esetén a távirányító nélkül is használhatóak a készüléken a wc ülőke oldalán elhelyezett nyomógombok segítségével.

Automatikus wc ülőke és fedél nyitás zárás: A beépített szenzor érzékeli a készülék megközelítését és automatikusan nyitja a fedelet valamint távozás után automatikusan öblíti a wc-t és zárja is a fedelet. Fontos: a fedelet és ülőkét működtető motor sérülhet / megrongálódhat abban az esetben, ha valami akadályozza a szabad fel - le mozgásban !! ebből eredő nem megfelelő müködés javítása még jótállási időn belül sem térítésmentes !

Infra érzékelős automatikus, motoros wc fedél nyitás / zárás

Wc öblítése (Világújdonság a „Tornado Flush System”):

A csészében az öblítés nem a megszokott módon történik, hanem körkörösen (első víz jet segítségével) öblíti a rendszer a csészét, mint egy tornádó! ezáltal biztosítva a maximális öblítő hatékonyságot és mindezt ráadásul víztakarékos módon teszi:

Extra gazdaságos öblítés: 4-6 liter (kis illetve nagy öblítés)

Fontos:     Az öblítő működésének feltétele:

-  víznyomás minimum 0,15 MPa (1,5 bar) és maximum 0,65 MPa (6,5 bar)

-  vízhozam:   minimum 20 liter / perc víz-átfolyás szükséges  (ennél több természetesen nem probléma)    

A készülék közvetlen a vízhálózatra van kötve ezáltal (a fenti minimum paraméterek megléte esetén) nem fordulhat elő, hogy kevés volna az öblítő víztartály kapacitása, mint előfordulhatna ez egy hagyományos tartályos öblítő rendszernél.

Egy 4 tagú család esetében a Tornado Flush System öblítő rendszer 2 éves időszakra vonatkoztatva akár: 64.050 liter vízmegtakarítást is eredményezhet, mely a víz és csatorna díjakkal együtt kb.: 43.200.-Ft.)

 

 

Beépítési méretek:

hosszúság: : 720 mm           szélesség: 410 mm           magasság: 563mm

Alsó és Hátsó kifolyású kivitelekben is kapható

Alsó kifolyású típus beépítési ábra:

( teljesen rejtett bekötési igény esetén ( vizes és 220 V ) NE a fenti ábrát tartsák be, ez eseteben vegyék fel velünk a kapcsolatot.

 

Hátsó kifolyású típus beépítési ábra:

( teljesen rejtett bekötési igény esetén ( vizes és 220 V ) NE a fenti és alábbi ábrát tartsák be, ez eseteben vegyék fel velünk a kapcsolatot !

Súly (kompletten): 45 KG

hálózati víznyomás minimum 0,15 MPa és maximum 0,65 MPa az öblítő mükődésénak feltétele !

Elektromos hálózat: AC 230V 710 W 50Hz
Elektromos kábel: 1.5 m

 

Beépítési segédlet VIDEÓ ( kilkk ide )

 

https://youtu.be/KcdLV6Hvbc8

Használati útmutató: