Lux-bid luxus bidé

Termék kategória: Elektromos bidé

Státusz: jelenleg nem rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Termék ár: 139.900,00 Ft

Lux-Bid luxus bidé megóvja használója egészségét! Kellemes vízsugár az Ön intim testrészén megelőzi a fertőzést, az irritációt és viszketést. Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.


Bidé funkciók

 • Távirányító segíti akár a mozgáskorlátozottakat, akár a kényelmi funkciót kedvelőket.
 • Üleptisztítás
 • Női intim tisztálkodás speciális funkció
 • 3 fokozatban állítható vízhőmérséklet
 • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38ºC) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.
 • Meleg levegős szárítás. A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32°C-50°C)
 • A terméknek saját víztartálya van. A vizet melegíti, tehát csak a hidegvíz – hálózatra való csatlakoztatása illetve elektromos hálózat kiépítése szükséges, meleg víz kiépítés nem.
 • Tető és ülőke “lassítás”: A hidraulika megakadályozza, hogy a tető és az ülőke túl gyorsan leessenek és így megrongálják a bidét.
 • Antibakteriális. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

Lux-Bid luxus bidé mind a WC, mind a bidé funkciók tökéletes ellátását biztosítja ez a forradalmian új, szenzációs berendezés. Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.

megjegyzés:  Ez a készülék egy "alap" funkciókkal rendelkező típus, ami azt jelenti, hogy a vízsugár erősség NEM állítható (gyárilag be van állítva az adott erősségre) valamint a fúvókából érkező spriccelő víz sugarának iránya SEM állítható, ez a napi használatban annyit tesz, hogy a felhasználónak a testét addig kell mozgatni az ülőkén ameddig el nem éri a megfelelő pozíciót !  = következésképpen  "mozgásukban korlátozott" felhasználó esetén inkább a precízebben beállítható (BluWash BW 103 R) típust javasoljuk

a javasolt típus termékleírását ide kattintva tekintheti meg:  http://www.easybid.hu/bide/elektromos-bide/bluwash-bw-103-r-automata-elektromos-luxus-bide-taviranyitoval

 

 • Bármilyen típusú wc csészére felszerelhető, azonban méreteit célszerű egyeztetni.
 • A bidé funkciós wc ülőke zsanérkialakítása lehetővé teszi ugyan az előre hátra irányban történő  mozgatást a csészén, de kérjük, hasonlítsa össze az Ön meglévő vagy vásárlásra kerülő wc csészéje méreteit a képen látható termék méreteivel az optimális illeszkedés és esztétika elérése érdekében (nem megfelelő illeszkedés a készülék károsodásához vezethet,melyre a jótállás nem terjed ki !)

Méretek:

Ajánlott fali WC csésze cégünk kínálatából:

Természetesen akár a már meglévő wc csészére is rászerelhető a bidé akár fali akár más csésze van felszerelve

Alábbi csésze típust azoknak javasoljuk akik amúgy is új FALI WC csészét szeretnének vásárolni és a leg esztétikusabb megoldást keresik.

Closette fali wc csészéről bővebben:   klikk ide

Closette fali wc csésze + Electro-bid elektromos bidé lehajtott fedéllel

Closette fali wc csésze + Electro-bid elektromos bidé felhajtott fedéllel

 

Beépítési útmutató

Maximális hálózati víznyomás 5 bar, ettől magasabb víznyomás esetén a biztonságos üzemeltetés érdekében nyomáscsökkentő beépítése szükséges