Electro-Bid Automata luxus bidé

Termék kategória: Elektromos bidé

Státusz: jelenleg nem rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Termék ár: 119.900,00 Ft

Az Electro-Bid Automata luxusbidé küllemében és funkcióiban teljesen azonos a Lux-Bid márkanevű termékünkkel, azzal a különbséggel, hogy nem tartalmazza és nem kezeli a távírányító egységet.

Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít az Electro-Bid luxus bidé, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.

Electro-Bid luxus bidé állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek

Electro-Bid luxus bidé mind a WC, mind a bidé funkciók tökéletes ellátását biztosítja ez a forradalmian új, szenzációs berendezés.

Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.


Bidé funkciók

  • Üleptisztítás
  • Női intim tisztálkodás speciális funkció
  • 3 fokozatban állítható vízhőmérséklet
  • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38ºC) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.
  • Meleg levegős szárítás: A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32ºC-50ºC)
  • Saját víztartály: A terméknek saját víztartálya van. A vizet melegíti, tehát csak a hidegvíz – hálózatra való csatlakoztatása illetve elektromos hálózat kiépítése szükséges, meleg víz kiépítés nem.
  • Tető és ülőke “lassítás”: “A hidraulika megakadályozza, hogy a tető és az ülőke túl gyorsan leessenek és így megrongálják a bidét.
  • Antibakteriális. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

megjegyzés:  Ez a készülék egy "alap" funkciókkal rendelkező típus, ami azt jelenti, hogy a vízsugár erősség NEM állítható (gyárilag be van állítva az adott erősségre) valamint a fúvókából érkező spriccelő víz sugarának iránya SEM állítható, ez a napi használatban annyit tesz, hogy a felhasználónak a testét addig kell mozgatni az ülőkén ameddig el nem éri a megfelelő pozíciót !  = következésképpen a magasabb komfort igény esetén inkább a precízebben beállítható (BluWash BW 103 R) típust javasoljuk

a javasolt típus termékleírását ide kattintva tekintheti meg:    ide kattintva

 

Fix oldalsó kezelős vagy Távirányítós típust válasszak ?

Az emberek 99%-a amikor a bidés wc ülőke témakörben meghallja, hogy "távirányítós", kapásból elutasítja, hogy: neki miért kéne távirányító a bidés wc ülőke használatához és ez biztos csak egy divatos "úri huncutság"

Alábbiakban összegyűjtöttük azokat a "vásárlói használati tapasztalatból származó" előnyöket, melyek alapján kiderül, hogy a Távirányító NEM "úri huncutság"

1.  Ha belegondolunk, hogy a fix oldalsó kezelős típus használatakor mindig oldalra kell forduljunk és a fejünkhöz / szemünkhöz képest lényegesen alacsonyabb pozícióban elhelyezett fix oldalsó kezelőn kell megtaláljuk a (nem éppen nagy méretű kezelő gombok közül) a megfelelő gombot, akkor el tudjuk képzelni, hogy egy a közeli falra "szemmagasságba" feltehető távirányító egység használata sokkal kényelmesebb !  

2.  Nem is beszélve atrról, ha a felhasználó esetleg idősebb, nehezebben mozgó, esetleg mozgásában korlátozott személy akkor még nehezebb a fix oladalsó kezelős változat működtetése.

3.  Szintén említésre méltó eset az amikor a felhasználó picit testesebb, szélesebb "csípővel /popó-val" rendelkezik és az ülőkére történő leülés után a teste betakarja az oldalsó kezelő gombokat ezáltal ellehetetlenítve a megfelelő használatot (ebben az esetben szintén kényelmesebb / előnyösebb egy távirányítós változat)

4.  Gyerekek vendégek "megrongálhatják a FIX KEZELŐS bidés wc ülőkét" - egy eleven gyermek - például rácsimpaszkodik az oldalán elhelyezett fix oldalsó kezelőre és már meg is van a baj. Esetleg egy figyelmetlen vendég (egy idősebb nehezebben mozgó rokon) a wc ülőkéről történő felállásnál "rátámaszkodik" az oldalsó kezelőre, amely szintén az oldalsó kezelő rongálódását / törését fogja okozni. Egy letörött oldalsó kezelő cseréje / javítása lényegesen nagyobb költség mintha eleve vásárláskor a 10.000.-Ft al magasabb árú Távirányítós változatot vásárolják meg.

5.  Fix oldalsó kezelő rész "szennyeződése" - sokan tapasztalták, hogy a fix oldalsó kezelő részt szennyeződés érheti  (elnézést de nem tudok szebben fogalmazni) a fiú használók kis dolguk (állva intézésekor) pisi-cseppek kerülhetnek a kezelőre valamint egy WC közelében azárt más szennyeződés is érheti a kezelőt. Valljuk be azért nem túlságosan kellemes élmény amikor az ilyen szennyezett felületen lévő gombokat az újjainkkal megérintjük (és esetleg hozzáragad an újjunk)  mégegyszer elnézést ezt ennél "szalonképesebben" nem tudtam előadni.  Tehát ebből az érvelésből is egyértelműen az tűnik ki, hogy a távirányítós változat jobb választás, mivel ott egyáltalán nincs oldalkezelő a készülék oldalán, tehát szennyeződés sem tudja érni !

Amennyiben a fenti vásárlói visszajelzésket alapuló leírás meggyőzte Önt, hogy a távirányítós készülék jobb választás, abban az estben az alábbi linken található típust javasoljuk:  BluWash BW 103 R     ide kattintva   megtekintheti annak leírását.

 

A fenti videóban szereplő "TÁVIRÁNYÍTÓ" egység ehhez a termékhez NEM JÁR !  Ehhez a termékhez csak a képen látható fix oldalsó kezelő egység tartozik ! A fix oldalsó kezelős egységen nincs LCD kijelzős hőfok kijelzés ! A távirányító egység CSAK a drágább Lux-bid elnevezésű termékhez tartozik!

 

  • Bármilyen típusú wc csészére felszerelhető, azonban méreteit célszerű egyeztetni.
  • A bidé funkciós wc ülőke zsanérkialakítása lehetővé teszi ugyan az előre hátra irányban történő  mozgatást a csészén, de kérjük, hasonlítsa össze az Ön meglévő vagy vásárlásra kerülő wc csészéje méreteit a képen látható termék méreteivel az optimális illeszkedés és esztétika elérése érdekében (nem megfelelő illeszkedés a készülék károsodásához vezethet,melyre a jótállás nem terjed ki !)

Méretek:

 

 

Ajánlott fali WC csésze cégünk kínálatából:

Természetesen akár a már meglévő wc csészére is rászerelhető a bidé akár fali akár más csésze van felszerelve

Alábbi csésze típust azoknak javasoljuk akik amúgy is új FALI WC csészét szeretnének vásárolni és a leg esztétikusabb megoldást keresik.

Closette fali wc csészéről bővebben:   klikk ide

Closette fali wc csésze + Electro-bid elektromos bidé lehajtott fedéllel

Closette fali wc csésze + Electro-bid elektromos bidé felhajtott fedéllel

 

Beépítési útmutató

Maximális hálózati víznyomás 5 bar, ettől magasabb víznyomás esetén a biztonságos üzemeltetés érdekében nyomáscsökkentő beépítése szükséges