logo

A kosárban található termékek: 0 db Részösszeg: 0.00 Ft

VOVO szaniter gyár – High-tech wc -je

2011.02.22.

Luxus wc csésze + öblítő + beépített bidé komplett berendezés

VOVO Princess PB707S

Terméktulajdonságok:

-        Új modern Dizájn (VOVO gyár IF Design díjat nyert 2009-ben)

-        Extra kényelmes üléspozíció és méret

Intelligens multi funkciós távirányító a készülékhez tartozó távirányító egység a leg szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja az összes funkció működtethető a távirányítóról. Az LCD kijelző az összes funkció visszajelzésére is szolgál.

A csészében az öblítés nem a megszokott módon történik, hanem körkörösen (első víz jet segítségével) öblíti a rendszer a csészét, mint egy tornádó! ezáltal biztosítva a maximális öblítő hatékonyságot és mindezt ráadásul víztakarékos módon teszi:

Kis öblítés:                    4 liter

Nagy öblítés:                 6 liter

Egy 4 tagú család esetében a Tornado Flush System öblítő rendszer 2 éves időszakra vonatkoztatva akár: 42.700 liter vízmegtakarítást is eredményezhet, mely a víz és csatorna díjakkal együtt kb.: 28.800.-Ft.)

A készülék közvetlen a vízhálózatra van kötve ezáltal nem fordulhat elő, hogy kevés volna az öblítő víztartály kapacitása, mint előfordulhatna ez egy hagyományos tartályos öblítő rendszernél.

-        Extra stabilitás (maximum terhelhetőség 200 Kg.)

-        Extra könnyű  (a komplett berendezés: 27 Kg !)

-        Automata öblítés (a készülék érzékeli, hogy „kis dolog” vagy „nagy dolog” történt és ennek megfelelően öblíti a wc-t.

-        Távirányítóról is vezérelhető öblítés funkció (szintén kiválasztható, hogy: kicsi vagy nagy öblítés)  Rendelkezik természetesen manuális öblítés funkcióval is áramszünet esetére.

uxus intim tisztálkodás, bidé és egyéb  funkciók:

-        Automatikus wc ülőke és fedél nyitás zárás: A beépített szenzor érzékeli a készülék megközelítését és automatikusan nyitja a fedelet és/vagy ülőkét valamint távozás után automatikusan zárja is.

-        Energiatakarékos üzemmód: készülék alkalmazkodik használója szokásaihoz és használatával beállítható a leg optimálisabb energia felhasználás.

-        Normál ülep tisztító funkció

-        Női intim tisztálkodás speciális funkció

-        Gyermek üzemmód (fúvóka pozíció és víznyomás erőssége gyermekek számára van optimalizálva valamint elektromos áramütés elleni érintés védelemmel ellátott !)

-           Beöntés funkció !

-        Mozgó fúvóka tisztítás funkció

-        Pulzáló tisztítás punkció

-        Oszcilláló tisztítás funkció

-        Ritmikus tisztítás funkció  (oszcilláló és pulzáló funkciók együttes használata)

-        Kényeztető meleg vizes masszázs funkció Az erős mozgó vízsugár masszíroz, amely serkenti a vérkeringést és megkönnyíti a széklet ürítését

-        Levegőbuborékos tisztítás: levegő hozzákeverése a vízhez a gyengédebb tisztítás és nagyobb hatékonyság eléréséhez

-        Fúvóka pozíció állítási lehetőség Lehetővé teszi a fúvóka előre-hátra mozgatását öblítés közben, így biztosítva a hatékonyabb tisztítást valamint a szórófej helyzetét a felhasználó a saját igényéhez igazíthatja.

-        Vízsugár erősségének szabályozása

-        Öntisztító fúvóka: “Minden használat előtt és után az öntisztító funkció megtisztítja és fertőtleníti a fúvókát a komplex vízszűrő és ozonizátor által előállított higiénikus tiszta vízzel. ”

-        Vízhőfok állítási lehetőség

-        Saját víztartály (1,2 liter)
A terméknek saját víztartálya van. A vizet melegíti, tehát csak a hidegvíz – hálózatra való csatlakoztatása illetve elektromos hálózat kiépítése szükséges, meleg víz kiépítés nem.

-        Meleg levegős szárítás
A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32oC-50oC között állítható)” Intenzív expressz gyors szárítás külön extra funkcióval.

-        Fűtött ülőke:
Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38oC-42.5oC) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot ”

Dezodoráló légszűrő berendezés (a hagyományos szűrőknél 3x hatékonyabb) A beépített komplex ozonizátor valamint dezodoráló/légfrissítő/szagelszívó technológiának köszönhetően az összes funkcióhoz érkező vízben megöli a baktériumokat valamint továbbiakban sem hagyja ismét megjelenésüket, emellett gondoskodik a kellemetlen szagok és a velük járó baktériumok eltávolításáról is.

-        Ergonomikus ülőke Az emberi testhez igazodó ülőke a megfelelő komfortot nyújt még hosszabb használat esetén is.

-        Antibakteriális alapanyag
Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

A VOVO Princess PB707S Luxus wc csésze egy korszerű, forradalmi anyagból az:

STM -ből (STM stands for Styrene, Talc and Metal respectively)

készül, mely anyag jellemzői:

1. Szilárdság

Az összetevők, sztirol és talkum erősebb végeredményt tesznek lehetővé, mint a kerámia, lágyabb, kellemesebb érintése van, elég erős az esetleges külső behatásokkal szemben.

2. Felületi keménység
STM gyengébb, mint általában a kerámia, amely lehetővé teszi kis karcolások könnyű és 100 %-os javítását, polírozását a felületén. A kerámiáról soha nem lehet a felületi karcokat javítani, visszaállítani eredeti állapotába.
3. Elszíneződés
Ez a szerves üveg anyag nem teszi lehetővé, hogy elszíneződhessen.

4. Anyag
Jellemzője a nagyobb tartósság, nincs elszíneződés, valamint ellenáll a csiszoló, felületaktív anyagok és a klór alapú tisztítószereknek is.

5. Súly / tömeg
Jellemzője az alacsony súly, mintegy 40%-kal könnyebb, mint a kerámia. Szállítása és telepítése sokkal könnyebb, mint a kerámiáé.

6. Újrahasznosítható
Általános kerámiát szükséges eltemetni földbe, ipari hulladék lesz belőle, ha rongálódik, törött vagy repedt. Azonban az STM újrahasznosítható, környezetbarát.

7. Deformáció
Általános kerámia esetében a felület deformáció, szabálytalanság a kalcinálás folyamatból adódóan lehetséges, ugyanakkor az STM egy fröccsöntött anyag, amely lehetővé teszi a stabil simaságot a felületen, nincs deformáció vagy/és szabálytalanság.

8. Termelési selejt
Általános kerámián gyakorta van deformáció, repedés a szárítás során és égetési folyamatok közben, szintén belső repedés előfordulhat szállítás közben, amely gyakran eredményezhet beszerelés utáni víz szivárgást. Az STM alsó részén készül STM anyagból valamint a kerámia tál valamint hibrid anyagok, mely eljárás és technológia nem teszi lehetővé az esetleges sérülést.

Cégünktől az EASY-BID Kft-től megrendelhető

(aktuális árfolyamtól függően kompletten az ára:   kb.. 687.500.-Ft