logo

A kosárban található termékek: 0 db Részösszeg: 0.00 Ft

TOTO Japán szaniter gyár High-tech WC

2011.02.11.

 

 

 


TOTO  Japán szaniter gyárTOTO washlet GL luxus wc ülőke beépítve

Washlet C110 E200 S300 S400 fürdőszobai kiegészítők, wc berendezések, Bidékészülékek,wc öblítő rendszer, csaptelep, mosdó, zuhany, pezsgőfürdő és hidromasszázs kádak, piszoár,wc ülőke, bidé zuhany, wc ülőkébe épített integrált bidé berendezés.   


A TOTO Washlet egy innovatív WC-ülőke, amely tartalmaz egy integráltbeépített bidét is. A bidé funkció aktiválódik gombnyomásra, vagy egy távirányító használatával, kis pálca, úgynevezett tisztító víz fúvóka emelkedik ki a hátsó ülőke részből és kezdi spriccelni a „mini víz jet” a tisztálkodáshoz a vizet. Különböző Washlet modelleknél különböző funkciók, mint a légfrissítők, üléseken ülésfűtéssel, és a meleg levegős szárító funkcióval ellátottak.TOTO washlet GL luxus wc ülőke


TOTO gyár története a kezdetektől    ( TOTO History )TOTO washlet GL távirányító

 

 

2010   TOTO stratégiai partnerré válik az:  American Institute of Architects.TOTO terjeszkedik a családok felé  1.28 GPF (1,28 gallon per flush =per öblítés) a state-of-the-art dupla ciklusú öblítő rendszerrel.
2009   TOTO Növeli a gyártói kapacitását a  nagy hatékonyságú zuhanyok és csaptelepek tekintetében.
2007   TOTO vezeti a fejlődést a  nagy hatékonyságú készülékek és a: 1.28 GPF, wc toilet területen.TOTO USA gyártási rendszere megszerzi az ISO 14001:2004 –et.TOTO bővíti a fenntartható gyártási programot a Morrow, GA, létesítmény jelentősen csökkenti a vízfogyasztást a szürke víz mossa le, újrahasznosítással zúzott Kína útalap építése, intézményesített zárt papír újrahasznosítása, és beszerzési Green Energy által generált metángáz a helyi hulladéklerakóban.
2006   TOTO továbbra is egyesíti a forma, funkció és design bevezetésével a “Soirée ™” fürdőszoba egységet és a Double Cyclone ™ öblítő rendszert.EPA kitüntetésben részesül TOTO a rangos Víz Hatékonyság vezető díjat a tartós előmozdítására irányuló erőfeszítéseit a vízfelhasználás hatékonyságát és ökológiai felelősséget.A TOTO Universal Design Research Center épül Japánban
2005   TOTO megkapja a szigorú eljárást megkövetelő ISO 9001 minősítést. Ez biztosítja, hogy a TOTO következetesen a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat. TOTO bevezeti a “Lloyd ™” fürdőszoba berendezést Neorest 500, kompakt változata a rendkívül népszerű Neorest 600, bemutatja. Előkelő Neorest Store bolt nyílik Wellington, Floridában.
2004   TOTO bevezeti a teljes fürdőszobai családot, csaptelepek, kiegészítők és luxus Air Bath pezsgőfürdő termékeket. Ennek során, TOTO gyors lépésként, hogy “a WC-társaság “, minősítésből a:  köztiszteletben álló az ország legjobb konyha és fürdőszoba termékekkel rendelkező céggé fejlődjön, bevezették az “Clayton ™”,”Mercer ™” és a “Nexus ™” fürdőszobákat is.
2003   TOTO bevezeti a környezettudatos, energiatakarékos termékek EcoPower.
A Neorest 600, a teljesen automatizált WC-vel, és a Washlet E200 –al együtt.
2002   TOTO bevezeti saját generáló Hydro-Powered érzékelő csaptelepét, amely megjeleníti elkötelezettségüket víz-és energia-megőrzés tekintetében.
2000   TOTO USA Bevezeti Sana Gloss sima felületű ion barrier glazing technológiáját és a Chloe Washlet készüléket is.
 1998    TOTO bevezeti G-Max és Unifit durva-technológiáit, valamint tovább növekednek az értékesítési pontok, mivel megnyitja a harmadik szatellit irodáját New Yorkban.
1997   TOTO indít egy új  egy darabból álló WC-családot és egy több millió dolláros
fogyasztói reklámkampányba kezd. Értékesítési erő háromszorosa jön így létre. Két új termék érkezik, az Ultimate (CST854) és Carusoe (CST713), és kapnak Consumer’s Digest “Best Buy” díjat.
1996   TOTO létrehozza TOTO Morrow-t, a fejlett nyomás-öntősorát Georiában.  TOTO USA, INC elköltözteti vállalati központját az Atlantai, Georgia-ba.
1995   TOTO USA bemutatja a Zoë Washlet-et.TOTO (Kína) Co. LTD. Létrehozzák mint a központja a Kínai gyártás koordinálására.
1994   Beijing Peking TOTO Co., LTD.,összekpcsolt közös víz cég, székhelye Kínában.
1991   Létrehozza TOTO Industries-Lakewood leányvállalatát Georgiá-ban. TOTO megnyitja K + F központi Chigasaki üzemet.
1990   TOTO TOTO létrehozza KIKI USA, INC, értékesítéssel foglalkozó leányvállalata. TOTO Kft. bemutatta 1,6 GPF(1,6 galon per flush) WC-érzékelővel működtetett csaptelepek és szelepek.
1989   TOTO szerez részesedést a Bulthaup GmbH & Co.-ban. Kitüntetést: Demming díjat kap a teljes minőség-ellenőrzésére. TOTO legnagyobb bemutatóterem, “TOTO Super Space” nyílik Tokióban.
1988   A tajvani TOTO Co. Ltd. – Tajvan közös vállalat jön létre.
1987   TOTO létrehoz közös vállalatot; Kelim TOTO Co., Ltd. a koreai és a Siam szaniter fitting Co., Ltd., Thaiföldön.
1986   TOTO szerez részesedést a Siam szaniter Co. Ltd.-ben . Thaiföldön.
1985   TOTO létrehozza első tengerentúli bemutatótermét Hong Kong-ban valamint  részesedést szerez az Allia SA, a vezető francia szaniter-áru gyártójánál.
1980   TOTO bemutatja a Washlet-et (a high-tech elektromos automata bidés wc ülőke első változatát.A Royal TOTO Metal Co. Ltd.-Korea közös vállalat jön létre.
1977   A PT Surya TOTO Indonéziában közös vállalat jön létre.
1971   A TOTO Ginza Pavilion bemutatóterem épül fel Tokióban.
1970   TOTO fejleszti az “Aqua-Elektronika” amit a Washlet WC és szenzor vezérlésű csaptelepek és öblítő szelepeknél használ.Szintén kezdődik a gyártás öntöttvas kádak tekintetében.
1958   TOTO kezdődik gyártási FRP (üvegszálas) kádak
1946   TOTO kezdődik gyártás csaptelepek és szerelvények fémből
1937   TOTO kezdődik gyártás szaniterek a Chigasaki üzemben.
1920   TOTO épít első Japán “alagút kemencét” a termékei gyártásához.
1917   TOTO Ltd.. létre jön, Japán első számú termelője a üveg porcelán szaniterek tekintetében.

 

Forrás:

http://www.toto.co.jp/
http://www.toto.co.jp/en/
http://en.wikipedia.org/wiki/Toto_Ltd.
http://en.wikipedia.org/wiki/Washlet
http://eu.toto.com
http://eu.toto.com/site/TOTO/Templates/Home.aspx?pageid=3&cc=GB
http://www.totousa.com