VOVO Princess PB 707s toilet komplett wc berendezés öblítővel és elektromos bidével ellátva

Termék kategória: VOVO - Okos WC - Smart toilet - komplett megoldás

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 439.990 Ft

Termék ár: 689.900 Ft

Bidé és WC egyetlen helytakarékos és minden igényt kielégítő megoldásban.

A VOVO PB 707s toilet Luxus komplett wc berendezés, wc csészével a hozzá tartozó öblítőrendszerrel és elektromos bidével ellátva, távirányítós automata luxus bidé a maximális komfort eléréséhez. Új generáció az intim tisztálkodásban, maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek.


WC funkciók:

 • Light extra könnyű modern design a komplett berendezés: 27 Kg !
 • Automata öblítő rendszer
 • Használt un. szürke víz is (mikroszűrővel!! ) köthető az öblítő rendszerre, de természetesen hagyományos módon is beköthető.
 • Modern design formatervezés valamint a csészébe integrált öblítő rendszer
 • Új modern Dizájn (VOVO gyár IF Design díjat nyert 2009-ben)
 • Extra kényelmes üléspozíció és méret

Bidé funkciók

 • Távirányítóról vezérelhető (motoros) wc ülőke és fedél működtetés (nyitás/zárás), természetesen bármely használathoz: csak fedél nyitás, fedél és ülőke nyitás / zárás, ezáltal biztosítva a használónak a maximális kényelmet, mivel nem kell sem lehajolni sem kézzel fel és le hajtani az ülőkét és a fedelet.
 • Elegáns, intelligens multi funkciós távirányító: a készülékhez tartozó távirányító egység a leg szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja az összes funkció működtethető a távirányítóról.
 • Komplex  légszűrő berendezés (a hagyományos szűrőknél 3x hatékonyabb). A beépített komplex  dezodoráló/légfrissítő/szagelszívó technológiának köszönhetően  gondoskodik a kellemetlen szagok és a velük járó baktériumok eltávolításáról is.
 • Energiatakarékos üzemmód: készülék alkalmazkodik használója szokásaihoz és használatával beállítható a leg optimálisabb energia felhasználás

További tisztító és kényelmi funkciók:

 • Normál ülep tisztító funkció
 • Női intim tisztálkodás speciális funkció
 • Beöntés funkció!
 • Mozgó fúvóka tisztítás funkció (oszcilláló)
 • Kényeztető meleg vizes masszázs funkció (ritmikus masszázs)
 • Az erős mozgó vízsugár masszíroz, amely serkenti a vérkeringést és megkönnyíti a széklet ürítését (pulzáló)
 • Fúvóka pozíció állítási lehetőség Lehetővé teszi a fúvóka előre-hátra mozgatását öblítés közben, így biztosítva a hatékonyabb tisztítást valamint a szórófej helyzetét a felhasználó a saját igényéhez igazíthatja.
 • Vízsugár erősségének szabályozása
 • Öntisztító fúvóka: “Minden használat előtt és után az öntisztító funkció megtisztítja és fertőtleníti a fúvókát a komplex vízszűrő és ozonizátor által előállított higiénikus tiszta vízzel.”
 • Távirányítóról vezérelhető motoros wc ülőke és fedél működtetés (nyitás/zárás), természetesen bármely használathoz: csak fedél nyitás, fedél és ülőke nyitás / zárás, ezáltal biztosítva a használónak a maximális kényelmet.
 • Vízhőfok állítási lehetőség
 • Saját víztartály (1,5 liter): A terméknek saját víztartálya van. A vizet melegíti, tehát csak a hidegvíz – hálózatra való csatlakoztatása illetve elektromos hálózat kiépítése szükséges, melegvíz kiépítés nem. ( tisztítás ídőtartama kb. 50 másodperc - tartályos vízmelegítés miatt a tisztítás kezdete és a vége között a vízhőmérséklet lehül, tehát kb. a 30 - 50 másodperc közötti időtartamnál, a tisztítás természetesen a STOP gomb-al bármikor megállítható, tehát nem szükséges a teljes 50 másodpercet megvárni ! )
 • Meleg levegős szárítás: A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32°C-50°C között állítható).
 • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38°C-42.5°C) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.

VOVO ülőke hő-kamerás felvétel

 • Ergonomikus ülőke Az emberi testhez igazodó ülőke a megfelelő komfortot nyújt még hosszabb használat esetén is.
 • Antibakteriális alapanyag. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

A főbb funkciók, mint: ki/be kapcsolás, energia takarékos üzemmód, fúvóka tisztítás, normál ülep tisztító funkció, hölgy intim tisztító funkció és szárítás funkció a távirányítóban lévő elemek lemerülése esetén a távirányító nélkül is használhatóak a készüléken a wc ülőke oldalán elhelyezett nyomógombok segítségével.

Automatikus wc ülőke és fedél nyitás zárás: A beépített szenzor érzékeli a készülék megközelítését és automatikusan nyitja a fedelet valamint távozás után automatikusan öblíti a wc-t és zárja is a fedelet. Fontos: a fedelet és ülőkét működtető motor sérülhet / megrongálódhat abban az esetben, ha valami akadályozza a szabad fel - le mozgásban !! ebből eredő nem megfelelő müködés javítása még jótállási időn belül sem térítésmentes !

Infra érzékelős automatikus, motoros wc fedél nyitás / zárás

Wc öblítése (Világújdonság a „Tornado Flush System”):

A csészében az öblítés nem a megszokott módon történik, hanem körkörösen (első víz jet segítségével) öblíti a rendszer a csészét, mint egy tornádó! ezáltal biztosítva a maximális öblítő hatékonyságot és mindezt ráadásul víztakarékos módon teszi:

Extra gazdaságos öblítés: 4-6 liter (kis illetve nagy öblítés)

Fontos:     Az öblítő működésének feltétele:

-  víznyomás minimum 0,15 MPa (1,5 bar) és maximum 0,65 MPa (6,5 bar)

-  vízhozam:   minimum 20 liter / perc víz-átfolyás szükséges  (ennél több természetesen nem probléma)    

A készülék közvetlen a vízhálózatra van kötve ezáltal (a fenti minimum paraméterek megléte esetén) nem fordulhat elő, hogy kevés volna az öblítő víztartály kapacitása, mint előfordulhatna ez egy hagyományos tartályos öblítő rendszernél.

Egy 4 tagú család esetében a Tornado Flush System öblítő rendszer 2 éves időszakra vonatkoztatva akár: 64.050 liter vízmegtakarítást is eredményezhet, mely a víz és csatorna díjakkal együtt kb.: 43.200.-Ft.)

Beépítési méretek:

hosszúság: : 720 mm           szélesség: 410 mm           magasság: 563mm

Alsó és Hátsó kifolyású kivitelekben is kapható

Alsó kifolyású típus beépítési ábra:

Excenteresen állítható padlókifolyás: 250 – 340 mm közötti tartományban

(akár meglévő padlókifolyásra is átalakítás nélkül beköthető !)

Hátsó kifolyású típus beépítési ábra:

 

Súly (kompletten): 27 KG

hálózati víznyomás minimum 0,15 MPa és maximum 0,65 MPa az öblítő mükődésénak feltétele !

Elektromos hálózat: AC 230V 860W 50Hz
Elektromos kábel: 1.5 m

.

A VOVO Princess PB707S Luxus wc csésze egy korszerű, forradalmi anyagból az:

STM -ből (STM stands for Styrene, Talc and Metal respectively)

készül, mely anyag jellemzői:

1. Szilárdság

Az összetevők, sztirol és talkum erősebb végeredményt tesznek lehetővé, mint a kerámia, lágyabb, kellemesebb érintése van, elég erős az esetleges külső behatásokkal szemben.

2. Felületi keménység
STM gyengébb, mint általában a kerámia, amely lehetővé teszi kis karcolások könnyű és 100 %-os javítását, polírozását a felületén. A kerámiáról soha nem lehet a felületi karcokat javítani, visszaállítani eredeti állapotába.
3. Elszíneződés
Ez a szerves üveg anyag nem teszi lehetővé, hogy elszíneződhessen.

4. Anyag
Jellemzője a nagyobb tartósság, nincs elszíneződés, valamint ellenáll a csiszoló, felületaktív anyagok és a klór alapú tisztítószereknek is.

5. Súly / tömeg
Jellemzője az alacsony súly, mintegy 40%-kal könnyebb, mint a kerámia. Szállítása és telepítése sokkal könnyebb, mint a kerámiáé.

6. Újrahasznosítható
Általános kerámiát szükséges eltemetni földbe, ipari hulladék lesz belőle, ha rongálódik, törött vagy repedt. Azonban az STM újrahasznosítható, környezetbarát.

7. Deformáció
Általános kerámia esetében a felület deformáció, szabálytalanság a kalcinálás folyamatból adódóan lehetséges, ugyanakkor az STM egy fröccsöntött anyag, amely lehetővé teszi a stabil simaságot a felületen, nincs deformáció vagy/és szabálytalanság.

8. Termelési selejt
Általános kerámián gyakorta van deformáció, repedés a szárítás során és égetési folyamatok közben, szintén belső repedés előfordulhat szállítás közben, amely gyakran eredményezhet beszerelés utáni víz szivárgást. Az STM alsó részén készül STM anyagból valamint a kerámia tál valamint hibrid anyagok, mely eljárás és technológia nem teszi lehetővé az esetleges sérülést.

.

Használati utasítás és műszaki adatok