A kosárban található termékek: 0 db Részösszeg: 0.00 Ft

Bidé termékinformáció

 • Bidé készülékek összehasonlító táblázatai

  Az oldalon megtekinthető és pdf formátumban letölthető táblázatban a bidés WC ülőkék főbb jellemzői, funkciói jellenek meg áttekinthető formában, táblázatba szedve a könnyű összehasonlításért.

 • Gyakran Ismételt Kérdések

  Az Easy-Bid Kft termékeivel kapcsolatban legtöbbet feltett kérdések és az azokra adott válaszok. Érvek a bidével szerelt wc ülőke mellett, az elektromos bidék müködésének leírásához kiegészítések, kérdések a szervizelésről, beszerelésről.

 • Tanúsítványok - Díjak
 • Bidé Fórum

  A bidé fórumunk alábbi témáiban azoknak próbálunk lehetőséget biztosítani a bejegyzésekre, akik szeretnék élvezni a bidé nyújtotta kényelmi előnyöket, egészségmegőrző tulajdonságukat, hogy feltegyék esetleges kérdéseiket a megfelelő bidé kiválasztása előtt, vagy megvásárlása után.

 • Bidék beépítése

  Az oldalon információk találhatók a bidék önálló beépítéséről, az Easy-bid által kínált szervizszolgáltatásról és letölthetőek az egyes termékhez tartozó beépítési útmutatók is.

 • Referencia bidé beépítések képekben

  Az oldalon található referencia képekkel szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani egy-egy tipikus beépítési típus, gyakori helyi adottságok (vízvételi lehetőségek) beépítési módozatait illetően.

 • Orvosi vélemény

  A bide használata nem kispolgári csökevény, hanem alapvető tisztálkodási eszköz. Aki eddig még nem használta, próbálja ki és egész más világba csöppen. Ha mindenki használná, nem lenne olyan sok végbéltáji panasz.

 • Bidet története

  A bidet egy nagyon hasznos készülék, melyet az egészségesebb és higiénikusabb toalett használatra fejlesztettek ki. A bidet története a francia bútorgyártók innovációjával kezdődött, mely a XVII. sz. végére, illetve a XVIII. sz. elejére tehető. Hála a Viktoria korabeli (viktoriánus) vízvezeték-fejlesztéseknek, a bidék kikerültek a hálószobából a fürdőszobába. A bidet története korunkban sem ért véget; a bidé elterjedőben van a középosztály lakásaiban.