A kosárban található termékek: 0 db Részösszeg: 0.00 Ft

Hogyan válasszam ki a megfelelő BIDÉ készüléket ?

2014.01.19.

HOGYAN VÁLASSZAK KÉSZÜLÉKET?

  • A jelenlegi WC- csészére milyen bidés WC-ülőkét válasszak?

- csak hideg vizes (nyaraló- hétvégi házak)

- mechanikus hideg- meleg vizes (hideg és meleg víz odavezetése adott vagy könnyedén megoldható)

- elektromos készülékek (A készülék működéséhez hideg víz illetve elektromosság szükségeltetik. Ahol nagyon költséges illetve nagy átalakítás lenne szükséges a meleg víz odavezetéséhez. Ezen készülékek már egy magasabb árkategóriát képviselnek, de lényegesen magasabb komfortot is biztosítanak.)

 

 

Nagy átalakítás előtt állunk. Milyen bidét válasszak?

  • Új házat építünk… de milyen legyen a bidé? Külön? Egybe? Elektromos? Mechanikus? vagy komplett bidé funkcióval ellátott WC-csésze komplett öblítővel?

Számoljunk együtt..

Kérje szakértő kollégáink segítségét az Önnek legmegfelelőbb készülék kiválasztásában

Elérhetőségeinket ide kattintva megtekintheti:   Kapcsolat

 

A MINDENNAPI INTIM HIGIÉNIA

Szerintem a legjobb megoldás, amit eddig találtam a higiénia és a komfortérzet javítása érdekében az a bidé használata, mely nem utolsó sorban a túlzott WC-papír használatot is jelentősen csökkenti. Szerintem az a megállapítás nem okozott túl nagy meglepetést senki számára. Mielőtt mindenki gyors következtetést vonna le ez ügyben, álljunk meg egy pillanatra. Amikor a bidét vetettem fel, mint megoldást, nem egy hagyományos bidére gondoltam… tudom, az nem jelentene megoldást mindenki számára (kicsi a fürdőszoba, különálló WC-helység van és kicsi az alapterülete, az idősebbek számára nem olyan egyszerű a használata stb.). Gondolom ez mindenki érdeklődősét felkeltette … mi az, ami bidé, de mégsem az … azaz nem a hagyományos változata. Mi az, aminek egyszerű és kényelmes a használata, mégsem igényel + 1,5 – 2 nm helyet a mellékhelyiségben és még az ára is elérhető mindenki számára? Mint ahogy már írtam, a megoldás nem egy tipikus bidé és a megoldás egyszerre praktikus és helytakarékos is.