TOTO Washlet GL 2.0 elektromos luxus bidé - csak WC ülőke !

Termék kategória: TOTO - Japán - luxus Okos WC - Elektromos bidé

Státusz: jelenleg nem rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Termék ár: 978.000,00 Ft

A TOTO “Japán” szaniter gyár a világ jelenlegi gyártói közül a legrégebbiek közé tartozik, alapítási éve: 1917.

A több mint 100 éves tapasztalat a szaniter termékek gyártásában a TOTO-t napjaink legkifinomultabb és legjobb minőségű készülékeket gyártó vállalatok közé emeli.

A TOTO napjainkra renkívüli “preztizsre” tett szert, kiemelkedően magas színvonalú berendezéseinek köszönhetően és Japánban az első számú szanitergyártó.


Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít a TOTO Washlet GL 2.0 luxusbidé, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását. TOTO Washlet GL 2.0 luxus bidé állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek, mivel használata nem igényel megterhelő mozdulatokat. TOTO Washlet GL luxus bidé mind a WC, mind a bidé funkciók tökéletes ellátását biztosítja ez a forradalmian új, szenzációs berendezés.

Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.

 

TOTO Washlet GL 2.0 elektromos luxus bidé  - csak WC ülőke !   ( hozzá tartozó TOTO gyártású Fali Wc NINCS benne a fenti árban ! )

 

Bidé funkciók

 • Intelligens multi funkciós távirányító: a készülékhez tartozó távirányító egység a leg szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtja az összes funkció működtethető a távirányítóról. távirányító méretei: szélesség 144 ×  magasság 138 × mélység 22  (mm)
 • Normál ülep tisztítás tisztálkodás funkció
 • Női intim tisztálkodás speciális funkció
 • Oszcilláló mogást végző kényeztető meleg vizes masszázs ( Az erős mozgó vízsugár masszíroz, amely serkenti a vérkeringést és megkönnyíti a széklet ürítését)
 • Fúvóka pozíció állítási lehetőség Lehetővé teszi a fúvóka előre-hátra mozgatását öblítés közben, így biztosítva a hatékonyabb tisztítást valamint a szórófej helyzetét a felhasználó a saját igényéhez igazíthatja.
 • Vízsugár erősségének szabályozása
 • Vízhőfok állítási lehetőség
 • Öntisztító fúvóka: Minden használat után az öntisztító funkció megtisztítja és fertőtleníti a fúvókát
 • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38ºC-42.5ºC) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.
 • Meleg levegős szárítás: A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32ºC-50ºC)
 • Tető és ülőke “lassítás”: “A hidraulika megakadályozza, hogy a tető és az ülőke túl gyorsan leessenek és így megrongálják a bidét.
 • Antibakteriális. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.
 • dezodoráló/légfrissítő/szagelszívó technológiának köszönhetően  gondoskodik a kellemetlen szagok eltávolításáról is - automata és manuális (gombnyomásra) üzemmódba is működtethető
 • Energiatakarékos üzemmód: készülék alkalmazkodik használója szokásaihoz és használatával beállítható a leg optimálisabb energia felhasználás (6-6-9 órás üzemmódokra is beállítható)

Fenti feltüntetett árban a wc csésze nincs benne !!

Beépítési segédlet

Meglévő wc csésze esetén javasolt a csésze méreteit összehasonlítani az alábbi (Toto Washlet GL) méreteivel:

szélesség 400 × magasság 182 × hosszúság 533 (mm)

Új wc csésze vásárlás esetén javasolt a:

TOTO gyár MH series fali csészélye

(csésze méretek: szélesség 380 × magasság 340 × hosszúság 530 (mm)

ez esetben szintén szükséges egy TOTO falba épített öblítő tartály beépítése is, mely a “Tornado Flush” rendkívül gazdaságos öblítési szisztémával öblít. (kis öblítés 3 liter, nagy öblítés 6 liter) bővebb felvilágosításért keressen fel bennünket e-mail-en vagy telefonon.

Fontos:  a TOTO készülékek csak lágyított vízzel működtethetőek !  ( keressen minket a részletekért)

FONTOS:  

TOTO gyártó nem rendelkezik magyarországi szervizhálózattal, ebből adódóan kérjük vegyék figyelembe, hogy akár jótállási időn belül vagy azon túli javítás esetén a Németországi szerviz látja el a feladatot. ( tehát hosszabb javítási idővel kell számolni )

 

 

Beépítési videó ( rejtett bekötéses típushoz:  csak a gyári "TOTO MH hidden" speciális fali wc csésze esetében)