ECO-BID melegvizes bidé adapter

Termék kategória: Mechanikus bidé

Státusz: jelenleg nem rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Termék ár: 0,00 Ft

Eco-Bid bidé adapter azok számára készült, akik meglévő, esetleg speciális színű, formájú wc ülőkéjüket szeretnék gazdaságosan bidévé átalakítani.


Az Eco-bid bidé adapter maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek.

Bidé funkciók

  • Két különálló fúvóka végzi a normál üleptisztító illetve női intim tisztálkodás funkciókat.
  • Hideg-meleg vizes rendszer, állítható vízhőmérséklettel.
  • Fúvóka tisztítás funkció (fúvókák tisztítása tiszta vízzel) Nem helyettesíti a fúvókák időszakos vízkőtelenítését !

Beépítés

  • Bármilyen típusú WC kagylóra ráilleszthető.  ( Figyelem  a készülék amikor bekerül a WC ülőke és a WC csésze közé akkor megemeli a WC ülőke hátulját, következésképpen a WC ülőke hátsó két ülőke ütköző bakok a levegőbe kerülnek, ezt egyénileg a vásárló felelőssége kiszintezni !  Fentiekből adódó esetleges WC ülőke rongálódás esetén Cégünk NEM vállal felelősséget. Kérjük fentiek tudomásulvételével rendeljék meg a készüléket !
  • Elektromos áramot nem igényel, azonban a bekötéshez hideg és meleg víz egyaránt szükséges

Figyelem! A termék vízbekötéseknél visszacsapó szelepekkel rendelkezik, ezért üzembe helyezésnél nyomáscsökkentő, és vízszűrő használata kötelező! ( a nyomáscsökkentőt és a vízszűrőt NEM tartalmazza a gyári egységcsomag ! )

Melegvízkészítés

Az új típusú készülékek, mint a Hot-bid és ECO-Bid is már lényegesen korszerűbbek, hatékonyabban tísztítanak az új “2 fúvókás” rendszerrel (mint régi társaik Easy-bid és Toalet bidé) ebből adódóan szintén lényegesen víztakarékosabbak is, viszont ez a víztakarékosság esetlegesen bonyodalmat okozhat régebbi: cirkó, gázkazán esetén ezért kérjük olvassák el az alábbi tudnivalókat:

  • FONTOS! Amennyiben a készülékhez a meleg víz (gázkazán, cirkó vagy ezekhez hasonló, amelyben nincs saját VÍZTARTÁLY) készülékről/rendszerről érkezik, abban az esetben a vásárlás előtt konzultáljon cégünkkel, hogy az Ön készülékét biztosan beindítja (begyújtja-e?) a bidés wc ülőke.
  • Ha a kazán műszaki adatainál a: HASZNÁLATI MELEG VÍZ = H M V (rövidítés) amennyiben a minimális HMV mennyiségnél 1,6 liter/perc, vagy annál kevesebb van megadva, abban az esetben biztosan működni fog a két készülék együtt.
  • Amennyiben 1,6-2,5 liter/perc tartomány van megadva, abban az esetben sincs teljességgel kizárva, hogy a két készülék működni fog együtt, azonban ez esetben ezt élőben kell letesztelni. 2,5 fölötti tartományban biztosan nem  fog a két készülék együttműködni (nem fogja a bidé használata begyújtani a gázt).
  • Amennyiben bármely más rendszeren keresztül érkezik a meleg víz a készülékhez Pl.: (bojler, központi meleg víz, cirkulációs vezeték, olyan cirkó amelyben van saját pici viztartály stb…) abban az esetben biztosan tökéletesen működik a rendszerrel a bidé adapter.
  • A fentiek CSAK a Hot-bid illetve ECO-bid  hideg meleg vizes bidé adapterekre vonatkoznak!