EASY-Bid® bidés WC ülőke

Termék kategória: Mechanikus bidé

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 47.990 Ft

Termék ár: 54.990 Ft

Ne feledkezzen meg az "opcionális" csaprögzítő konzol megrendeléséről sem !  Megrendelés      KLIKK IDE

 

Az EASY-BID® bidés WC ülőke egy szenzációs berendezés, mely mind a bidé funkciók tökéletes ellátását biztosítja. Állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek, mivel használata nem igényel megterhelő mozdulatokat. Az EASY-BID® bidés WC ülőke megóvja használója egészségét:  a kellemes vízsugár az Ön intim testrészén megelőzi a fertőzést, az irritációt és viszketést.


Az EASY-BID® ülőke felhasználási köre

Az orvosok is különösen ajánlják a bidé mindennapos használatát, mert segít a fertőzések, betegségek megelőzésében és megszüntet nagyon sok kellemetlenséget.

Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít az EASY-BID® bidés WC ülőke, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.

Idősebb korban,ízületi fájdalmak,mozgáskorlátozottak esetében, nem könnyű az intim higiénia fenntartása.

Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.

A bidés ülőke jellemzői

  • Hideg – Meleg vizes készülék
  • Hő és nyomásszabályozós kivitel
  • Állítható vízkiömlő nyílással — “perlátor”: A vízsugár vízszintes és függőleges állítási lehetőségének köszönhetően biztosítja a maximális kényelmet.
  • Vastag, tömör, fehér, időtálló Acrilyc ABS anyagú
  • 1 év garancia

A WC ülőke beszerelése

Beépítési és üzembehelyezési útmutató

  • Az ülőke felszerelése rendkívül egyszerű, valamint köszönhetően a több szögben és irányban állítható zsanéroknak a WC csészék 100 %-ra felszerelhető.
  • A csaptelep jobb és bal oldalra is felszerelhető annak érdekében, hogy a jobb és bal kezesek egyaránt kényelmesen használhassák.
  • Bármilyen típusú WC kagylóra ráilleszthető
  • Maximális hálózati víznyomás 5 bar, ettől magasabb víznyomás esetén a biztonságos üzemeltetés érdekében nyomáscsökkentő beépítése szükséges
  • A vízbekötésekhez javasolt a vízszűrő beépítése, mivel mechanikai szennyeződés (homok, hordalék és egyéb mechanikai szennyeződések) rongálhatják vagy akár tönkretehetik a készülék belső egységeit. Ilyen esetben a jótállás NEM terjed ki fentiekből adódó ingyenes alkatrészellátásra / javításra!

 

Megvásárolható javasolt tartozék

 

 

Fontos:   csap rögzítő konzolt CSAK a cégünktől vásárolt Easy-bid készülékhez vásárolható!  (külön csak konzol rendelést nem áll módunkban teljesíteni)

Készülék méretei


Easy-bid-hosszúság-és-szélesség


Easy-bid-csészéhez-rögzítési-lyuktávolságok


Easy-bid-csap-rögzítési-távolság


Easy-bid-ülőke-és-fedél-vastagságai