Dush-Bid kézi bidé zuhany króm, fehér, fekete színben

A Dush-bid kézi bidé zuhanyok egyszerű és gazdaságos megoldást jelentenek az altest intim higiéniájának biztosítására. A kézi bidé zuhany univerzális megoldást jelent: bármilyen típusú WC kagyló esetében használható. A Dush-bid az alkalmazott modern technológia és anyagok miatt rendkívül masszív és időtálló berendezés (alábbi instrukciók betartása mellett)

Kézi bidé zuhanyok színválasztéka

A termékek az alábbi színekben kaphatóak:


Főbb funkciók

  • Hideg illetve kevert víz csatlakozás  (keverő csaptelep NEM tartozék)
  • Két funkciós (Stop & Go)  kapcsolóval ellátott kézi zuhany

Bekötés módja

Felszerelése rendkívül egyszerű, akár egyénileg is megoldható. Amennyiben a helyszínen kivitelezhető akár hideg és meleg víz keveréke közvetlen is köthető a termékre (de a keverő csaptelep NEM tartozék). Közvetlen a vízhálózatra (akár a wc tartálynál, általában az a legközelebbi vízcsatlakozási lehetőség, de természetesen más közeli vízcsatlakozási ponthoz is beköthető) kerül bekötésre és a zuhany tetején található nyomógombbal hozzuk működésbe, azonban mindenképpen javasoljuk nyomáscsökkentő illetve egy elzáró szelep használatát a vízre történő csatlakozásnál, hogy használaton kívül folyamatosan ne terhelje a terméket a teljes hálózati víznyomás.

Használat után minden esetben nyomásmentesítsük a kézi fejet !  (víz elzásása után 1-2 alkalommal nyomjuk meg a kézi zuhanyfej gombját, hogy a még elzárás után is nyomás alatt lévő csőben és zuhanyfejben NE maradjon nyomás)  Fentiek be nem tartása esetén bekövetkező cső és vagy kézi zuhanyfej rongálódásra nem vonatkozik a jótállás !

Gyári tartozékok

  • Tartó konzol a zuhanyfejhez
  • 1,2 méteres flexibilis gégecső ( króm esetében fémből, fehér és fekete esetében gumírozott)