Pezsgőfürdő, hidromasszázs rendszer

Termék kategória: Higiéniai termékek

Státusz: jelenleg nem rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Termék ár: 0,00 Ft

Jelenleg NEM Rendelhető !

Rendkívüli Újdonság!
Beépített Ozonizátorral!

Az AIR Massage Mat mobil pezsgőfürdő rendszer bármely kád aljára helyezve kitűnő relaxáló hatást biztosít. A buborékáramlás ellazítja a feszülő izmokat, serkenti a vérkeringést. Fürdősóval vagy fürdőolajjal is használható. Forró levegőt bugyborékoltat, mely biztosítja, hogy a fürdővíz ne, vagy lassabban hűljön ki.

 


a kép illusztráció a valóságban csak a matrac színe kék

készülék és a távirányító színe fehér

 • Különböző relaxáló programok közül lehet választani
 • Buborékok intenzitása is állítható
 • Távirányítóval vezérelhető
 • Kapcsolható a meleg levegő funkció (a fürdővíz lassabb ütemben hűl le, hosszabb használati igény esetén)

A pezsgőfürdő előnyei:

 • segít a narancsbőr eltüntetésében
 • erősíti a szervezet ellenálló képességét
 • ideális relaxációs mikroklímát biztosít
 • a keletkezett ózon fertőtleníti a bőrt

Méretek:

 • pezsgőfürdő matrac méretei:  hosszúság 115 cm – 37,5 cm  ( a matrac alján csúszásgátló tapadókorongokkal ellátott )
 • a matracot a géppel összekötő cső hossza:  210 cm
 • a készülék és a távirányító színe fehér, a matrac színe kék.

Műszaki specifikáció:

700 W

220-240V

50Hz        IPX4

zajszint:      kb. 72dB

.

.Az ózonizátor előnyei a gyógyító szemével.

A folyamatos használat során tapasztalt egészségi állapotunkat segítően befolyásoló hatása a következő okokra vezethető vissza:

 • A károsnak mondott földsugárzások erőterét megváltoztatja.
 • A vízér semlegessé válik,s így az életfolyamatokat irányító energiaközpontot egyensúlyban tartja,ezáltal megszünteti a hajlamot az olyan betegségek kialakulására,melyek műtéti beavatkozást vonnak maguk után. A belső sérülések, zúzódások, műtéti beavatkozások gyógyulása felgyorsul. Javul a logikai készség is. Regeneráló hatású. A sejt újraképződést fokozza. Rehabilitációnál segít. Azonnali hatás! A Hartmann-háló erőtere kiegyensúlyozottá válik,a negatív hatások kiegyenlítődnek,ennek köszönhetően a pszichoszomatikus betegségek (allergiák, gyomorfekély,stb.) kialakulását megelőzi,a kialakult betegség gyógyulását gyorsítja. Sterilizáló,vírus és baktérium inaktiváló hatása van,sebgyógyító hatású, nyílt sebek esetén,a légúti panaszokat megszünteti,az asztmás tüneteket enyhíti. Ezen hatások legalább öt hét folyamatos használat után stabilizálódnak. A Curry-háló (Föld-Hold kapcsolat)átpolarizálódik és pozitív erőtérként hat ránk,ez segíti a természetes bioritmusra hangolódást, kiküszöböli az alvászavarokat,az idegrendszerre nyugtató hatású,növekszik a koncentrációképesség, javul a kedélyállapot.Oldja a kapcsolatteremtési és kapcsolattartási differenciákat, magabiztosság, önbizalom, könnyed életfelfogás és jó kedély a következménye,javítja az emlékezőképességet és az összefüggések felismerését az élet minden területén.A természetes bioritmusra hangolódás következtében az elektromos jelek,az antenna jelek és a vibráló fény nem jelent számunkra káros hatást,javasolt tehát számítógéppel dolgozóknak és tévénézőknek!Ezen hatásait legalább egy heti folyamatos használat esetén stabilizálja.Az ozonizátor hangsúlyozottan javasolt gyermekek életterében(gyermekközösségekben!!!), mert egészséges személyiség kifejlődését eredményezi. Felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt stabilizálja az immunrendszerét! Használjuk tehát szeretettel az egészségért!

Forrás: www.harmoniavilag.hu

Mi is az a hidromasszázs?

A hidromasszázs nem más, mint a víz és a levegő összhangjával elért vérkeringést fokozó masszázs. A fürdőzés során a test hőmérséklete megemelkedik, a vérkeringés felgyorsul, a vérnyomás csökken. A sejtek számára szállított oxigén és tápanyag mennyisége többszörösére nő. Mindezek mellett kitágulnak a bőr pólusai, a szövetek ellazulnak. Ezeket a hatásokat növelheti a hidromasszázs, melyet fokozó tulajdonsága miatt mozgásszervi és reumatikus panaszok enyhítésére, valamint stressz és fáradtság hatékony kezelésére ajánljuk.

Hogyan jellemezhetjük a pezsgőfürdőt?

A pezsgőfürdő ötvözi a víz, a meleg levegő, az oxigén és a masszázs természetes gyógyító hatását, biztosítja az egészség fenntartását, és a szervezet regenerálódását. Használatakor percenként több mint egy köbméter felmelegített levegő kerül a fürdőkád vizébe, mely milliónyi oxigéntartalmú légbuborék formájában csapódik a testhez. Ez a víz alatti masszázs a pórusokon keresztül nagy mennyiségű oxigént juttat a véráramba, így gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, támogatja a szervezet méregtelenítését, és a salakanyagok hatékonyabb kiválasztását.

Milyen feladatot lát el az ozonizátor / ionizátor?

A pezsgőfürdő terápia aggregátorában egy ionizátor ózont fejleszt, így ózondús levegő illetve aktív oxigén kerül a fürdővízbe. Az ózon, mint háromatomos oxigén, megsokszorozza a normál oxigén hatását. Fertőtlenítő, antibakteriális hatása miatt is a gyógyászatban elsősorban a fizikoterápiás kezeléseknél évek óta eredményesen használják.
Forrás: www.hazmestermagazin.hu

Beépítési útmutató