Electro-Bid Automata luxus bidé

Termék kategória: Elektromos bidé

Státusz: Rendelhető

Garancia / Jótállás / Elállási jog

Akciós ár: 94.990 Ft

Termék ár: 119.900 Ft

Az Electro-Bid Automata luxusbidé küllemében és funkcióiban teljesen azonos a Lux-Bid márkanevű termékünkkel, azzal a különbséggel, hogy nem tartalmazza és nem kezeli a távírányító egységet.

Hölgy használói részére rendkívül sok előnyt biztosít az Electro-Bid luxus bidé, mivel a természetes, friss tiszta-vízzel történő kíméletes tisztálkodás segít a menstruáció időszakában és megelőzi a fertőzések kialakulását.

Electro-Bid luxus bidé állandó használata segítséget nyújt, hogy a mindennapok lényegesen kellemesebben és kényelmesebben teljenek, mivel használata nem igényel megterhelő mozdulatokat.

Electro-Bid luxus bidé mind a WC, mind a bidé funkciók tökéletes ellátását biztosítja ez a forradalmian új, szenzációs berendezés.

Természetesen mind a két funkció maximális higiéniával történik.


Bidé funkciók

  • Üleptisztítás
  • Női intim tisztálkodás speciális funkció
  • 3 fokozatban állítható vízhőmérséklet
  • Fűtött ülőke: Az ülőke hőmérsékletének szabályozásával (38ºC) minden használó saját igényének illetve az időjárásnak megfelelően állíthatja be a kívánt hőfokot.
  • Meleg levegős szárítás: A megtisztított testrészt meleg levegő szárítja meg (32ºC-50ºC)
  • Saját víztartály: A terméknek saját víztartálya van. A vizet melegíti, tehát csak a hidegvíz – hálózatra való csatlakoztatása illetve elektromos hálózat kiépítése szükséges, meleg víz kiépítés nem.
  • Tető és ülőke “lassítás”: “A hidraulika megakadályozza, hogy a tető és az ülőke túl gyorsan leessenek és így megrongálják a bidét.
  • Antibakteriális. Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

Méretek:

 

 

Ajánlott fali WC csésze cégünk kínálatából:

Természetesen akár a már meglévő wc csészére is rászerelhető a bidé akár fali akár más csésze van felszerelve

Alábbi csésze típust azoknak javasoljuk akik amúgy is új FALI WC csészét szeretnének vásárolni és a leg esztétikusabb megoldást keresik.

Closette fali wc csészéről bővebben:   klikk ide

Closette fali wc csésze + Electro-bid elektromos bidé lehajtott fedéllel

Closette fali wc csésze + Electro-bid elektromos bidé felhajtott fedéllel

 

Beépítési útmutató

Maximális hálózati víznyomás 5 bar, ettől magasabb víznyomás esetén a biztonságos üzemeltetés érdekében nyomáscsökkentő beépítése szükséges