logo

A kosárban található termékek: 0 db Részösszeg: 0.00 Ft

Bidé forgalmazás és gyártás – Általánosságban a bidé-ről

2011.02.04.

Általánosságban a bidé-ről

A bidé mindenkori elsődleges célja, hogy lehetővé tegye a használójának az állandó intim higiéniát. Magától értetődő, hogy a WC-papírt használva nem tudjuk tökéletesen tisztán tartani az intim testrészeinket, ez eredményezheti a kellemtelen foltokat a fehérneműn és/vagy esetleges kellemetlen szagokat. A bidé használatával elkerülhetőek ezek a kellemetlenségek, és napjainkban már mindenki számára elérhető áron juthatunk hozzá számtalan különböző igényeket kielégítő modelkehez.

A bidé magasnyomású fúvókákból (ülep – hölgy intim-beöntés)  tisztított víz tör elő, így biztosítja a felhasználónak a maximális és teljes körű intim higiéniát. Az eredeti tervezés szerint a bidét kizárólag az intim testrészek tisztítására szánták, de Európa egyes részein és Közép-Kelet Ázsiában rendszeresen használják lábak tisztítására is (ez inkább igaz a különálló bidé csészékre)

A toalettel egyben működő bidé kortárs dolognak számít, amellyel minden háztartás biztosíthatja bármely tagjának a megfelelő intim tisztálkodást (a profibb szerkezetek még a gyerekekre külön is gondoltak !). A működése részben megegyezik a külön telepítettel, ám az integrált típusok lényegesen nagyobb tudással és kényelemmel szolgálnak ráadásul elérhetőbb áron, és kis helyen is használhatóak. A modellek lehetővé teszik, a hőmérséklet, nyomáserősség állítását. Egyes darabokban szárító, masszírozó funkciót is beépítettek! Aranyérkezelésben fontos szerepet játszik a bidé használata, segíti a mindennapokat, ugyanúgy mint a mozgáskorlátozott embereknél.

A bidé egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban, cégünknél elérhető áron a legjobb minőségű modelleket vásárolhatja meg!